Mijn nieuwste architectuur beelden

Voor mijn werk als 3D tekenaar zijn dit de meest recente producties. Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie.

Een buurtcentrum in Eindhoven

Het bestaat uit twee bouwdelen met een loopbrug ertussen

Gemodelleerd met 3ds Max, gerenderd met Mental Ray. Ook heb ik voor dat project mijn eerste interieurbeelden gemaakt. Dat bleek nog een hele klus. Het licht werkt binnen in een gebouw heel anders als buiten. Buiten kun je een zonlicht erop zetten en klaar. Binnen ketsen de lichtdeeltjes tientallen malen door de ruimte, waardoor de computer veel langer nodig heeft om de zaak te berekenen.

Water is mooi na te bootsen in een 3D programma. In combinatie met een laag staande zon kan dat voor een desolate setting zorgen.

Een aantal appartementengebouwen in Valkenswaard. Mij was gevraagd om deze uit te tekenen, met de verspringende balkons bleek dat aardig arbeidsintensief. Vooral de ruimtelijke werking tussen de twee gebouwen moest inzichtelijk worden gemaakt.

 

Het 3D model

Hetzelfde camerastandpunt...

... andere lichtomstandigheden

Info

Dit artikel is op geschreven door in de categorie architectuur.

het op Twitter
Deel op Facebook

3 reacties op “Mijn nieuwste architectuur beelden

  1. Vet cool dat je zoiets kunt maken! Ziet er erg mooi uit.

  2. Sander schreef op :

    He Frank, ziet er super uit, erg foto realistisch, vooral die binnen uitvoering is erg fraai. Komen de ‘mensen’ uit een database? Succes.

  3. Dank je! Die mensen zijn uitgeknipte foto’s die je op diverse website’s kunt downloaden, zoals Vyonyx.com en Kropped.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *