De schoonheid van bling bling

Powershop 2Als je een interieur ontwerper bent, is het boek Powershop 2 een must have.

Met twee delen in een cassette presenteert Frame de nieuwste winkel ontwerpen. In het eerste deel vind je alle kleding winkels, in het tweede deel de overige soorten winkels. Met professionele foto’s en een plattegrond wordt elk project inzichtelijk gemaakt.

In de boeken staan vooral veel afbeeldingen van de winkel interieurs, met daarbij een kleine projectbeschrijving en het werk van de interieur architect. Hierbij moet wel gezegd worden dat de getoonde ontwerpen er meestal extreem duur uitzien. Alleen winkels in het luxe segment kunnen deze ontwerpen betalen.

Powershop is een inspirerend boek. Meer nog dan gewone architecten slagen deze interieurkunstenaars erin om met hun winkelontwerp een duidelijke boodschap naar de klant over te brengen. Hier hebben ze ook de kans voor omdat ze geen rekening hoeven houden met weer en wind.

Er zitten foto’s van ontwerpen tussen waar je met je mond open naar kijkt. Wat een schoonheid. Kun je voorstellen hoe mooi dat in het echt moet zijn.

Powershop 2

Powershop 2

Powershop 2

Powershop 2

Powershop 2

Powershop 2; Frame Publishers 2009; 640 pagina’s gebonden in cassette; taal: Engels; Adviesprijs: 99 euro. (88 euro bij The Book Depository)

Info

Dit artikel is op geschreven door in de categorie boeken.

het op Twitter
Deel op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *