4 reacties op “De huisstijl van Aureon

 1. Sander schreef op :

  He Frank, eerste oogopslag: ziet er goed uit. Ik zou echter de spatiering in het logo AUREON nog eens goed bekijken, als ik het bekijk staat er “A”URE”ON”. Voor de A3 bladen zou ik een balk over de gehele breedte van het papier maken en alle teksten/logo in zwart, zodoende kan er veel meer info op, klant, projectnr, tekeningnr, gewijzigde tekeningnr. datum, schaal, attributen, jou info en meer. Algemeen puntje, als je te licht grijs gebruikt is dit op beeldscherm, printer en andere uitvoer heel verschillend in kleur. Persoonlijk zou ik wat donkerder nemen. Verder goed concept, succes!

 2. CC schreef op :

  Ik heb hier helemaal geen verstand van, maar ‘t ziet er wat mij betreft prima uit qua uitstraling.

  Wat ik me alleen afvraag is waarom er ‘school van de toekomst’ bij staat…

 3. Ruud schreef op :

  Hi Frank, netjes gedaan. Mooi strak en duidelijk. Prima professionele uitstraling. Ik ben het met Sander eens dat de A, de O en de N wat losstaan in de naam. Hoe dan ook, een mooie huisstijl. Jouw onderzoek heeft vruchten afgeworpen.

 4. Bedank voor de opmerkingen heren en dame. Hoewel ik zelf niet echt last heb van die schijn spaties tussen de letters, zal ik de onderlinge afstand iets verkleinen.
  Dat van die balk over het hele papier is een erg goede tip, dat doen de meeste architectenbureaus. Toch laat ik het voorlopig even zo, ben benieuwd of ik problemen met het formaat ga krijgen.

  Dat van die grijswaardes zal ik even moeten uittesten op een printer.

  @CC: Dat is een verzinsel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *